Mājas lapa "datakom.lv" - Janekalns, Uģis (Latvijas Universitāte, 2010)
„Datakom mājas lapa” ir tīmekļa vietne, kas ļauj lietotājam iepazities ar DATAKOM SIA piedāvātajiem pakalpojumiem un preču klāstu. Caur datakom mājas lapu var pieslēgties pie GNT(Datakom SIA tīmekļa veikals) mājas lapas. Tirgotāji / administratori var veikt izmaiņās Datakom mājas lapas saturā, pievienot jaunas sadaļas, raklāmkatalogus, kā arī administrators var pievienot jaunu tirgotāju / administratoru. Datakom mājas lapu var lietot brīvi jebkurš tīmekļa lietotājs, tikai pieslēgties pie Datakom tīmekļa veikala var lietotājs, kuram ir izveidots savs ID un parole, tos izveido tirgotājs GNT mājas lapā un tas nav datakom kompetencē.

"Datakom website" is a web site that allows the user to become familiar with DATAKOM Ltd. offered services and product range. Through datakom home page can log on to the GNT (Datakom Ltd. web store) websites. Traders / administrators can make changes in Datakom website content, add new sections, banners and the administrator can add a new trader / administrator. Datakom website can be used freely by any web user only log on Datakom web store can a user who has created its own ID and password. ID and password establishes in GNT webside, so it's not Datakom competence.
Web page "datakom.lv"
Keywords: Datorzinātne