Reptiles : [gravīra] - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1826)
Saturs: 1. Crocodile vulgaire -- 1’ Crocodile vulgaire, jeune -- 2. Stellion spinipède -- 3. Stellion des anciens. 1. Cinquième de la grandeur; 2. Moitié de la grandeur; 3. Grandeur naturelle. Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Reptiles (Engraving); Crocodiles (Engraving)