Dzeramā ūdens kvalitāte centralizētajās ūdens apgādes sistēmās Latgales reģionā - Smirnova, Olita (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba mērķis ir novērtēt dzeramā ūdens kvalitāti centralizētajās ūdens apgādes sistēmās Latgales reģionā. Mērķa sasniegšanai tika ievākti dzeramā ūdens paraugi no centralizētās ūdens apgādes sistēmas Varakļānos kā modeļobjektā, iegūti Latgales reģiona ķīmisko un mikrobioloģisko analīžu dati, veikta to analīze un interpretācija. Atslēgvārdi: dzeramā ūdens kvalitāte, centralizētās ūdensapgādes sistēmas, ūdens kvalitātes indikatori

The aim of Master’s thesis is to assess drinking water quality in centralized water supplies in Latgale region. In order to achieve that the samples of drinking water were collected, the data of chemical and microbiological indicators of Latgale region were getting, the analysis and interpretation were managed. Key words: drinking water quality, centralized water supply, water quality indicators
Drinking water quality in centralized water supply systems in Latgale region
Keywords: Vides zinātne