Patentu informācija: avoti, meklēšanas iespējas - Klišāne, Inese (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Prezentācijā sniegta informācija par Latvijas Patentu tehnisko bibliotēku, patentu veidiem, patentu informācijas avotiem.
Keywords: Patentu tehniskā bibliotēka; Patenti