Mārketinga komunikācijas izpēte pārtikas tirdzniecības tīklā “Maxima Latvija” un tās pilnveidošanas iespējas. - Kovaļenko, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2023)
Darba mērķis ir, pamatojoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskām atziņām, izpētīt pārtikas tirdzniecības tīklā „Maxima Latvija” izmantotās mārketinga komunikācijas un sniegt priekšlikumus to pilnveidošanai. Darba struktūra: Darbs sastāv no ievada, 3 nodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem, izmantotās literatūras, avotu saraksta un pielikumiem. Pirmajā nodaļā darba autore izpētīs mārketinga komunikācijas teorētiskos aspektus. Otrajā nodaļā tiks raksturota uzņēmuma darbības attīstība un analizēti esošie mārketinga komunikācijas veidi. Trešajā nodaļā tiks apkopoti un analizēti aptaujas dati (aptaujas mērķgrupa – šī veikalu tīkla patērētāji). Darba apjoms ir 64 lapaspuses. Tajā ir 26 attēli, 3 tabulas un 4 pielikumi.

The objective of the work is to explore the use of marketing communications in the food trade network “Maxima Latvija”, to reveal shortcomings and to provide proposals for its improvement based on theoretical knowledge of marketing communications and results of customer survey. Work structure: The work consists of an introduction, 3 chapters, conclusions, the literature used, a list of sources and annexes. In the first chapter, the author will describe the theoretical aspects of marketing communication. The second chapter will study the development of the company's activities and analyze the existing types of marketing communication. The third chapter will collect survey data with and consumers. Workload of work is 64 pages. It contains 26 images, 3 tables and 4 annexes.
Marketing communication research in the food sales network “Maxima Latvija” and opportunities for improvement.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; pārtikas tirdzniecības tīkls ”Maxima Latvija”; mārketinga komunikācijas; reklāma; pārdošanas veicināšana