MC-United - tīmekļa vietne spēļu projektam - Loskots, Edgars (Latvijas Universitāte, 2017)
Mājas lapa spēļu projektam “MC-United” tika izstrādāta kvalifikācijas darba ietvaros. Tā paredzēta Minecraft spēļu projektam, un ietver iespēju lietotājiem sekot līdzi projekta jaunumiem, reklamēt savu privāto Minecraft serveri, pavadīt laiku, skatoties video, kurus ievietojuši citi lietotāji, vai vienkārši komunicējot savā starpā forumā vai tērzētavā. Darbs tika izstrādāts, izmantojot Laravel 5.2 ietvaru, un tika veidots HTML, CSS, JavaScript, PHP programmēšanas valodās.

Website for gaming project “MC-United” has been developed as qualification work. It is intended for Minecraft gaming project, and includes the option for users to keep track of updates to the project by reading news, promote their own private Minecraft server, spend time by watching video that was posted by other users, or simply communicating with each other at forum or chat. The work was developed using Laravel 5.2 Framework, and was created in HTML, CSS, JavaScript (jQuery), PHP programming languages.
MC-United - website for the gaming project
Keywords: Datorzinātne; HTML, PHP, JavaScript, CSS, Laravel, Minecraft, MC-United.; PHP; JavaScript; CSS; Laravel