Web serveru un repozitoriju rezerves kopiju sistēma - Viļķels, Elvijs Ernests (Latvijas Universitāte, 2016)
“Web serveru un repozitoriju rezerves kopiju sistēma” ir tīmekļa vietne, kas ļauj pārvaldīt uz uzņēmuma tīmekļa servera mitināto klientu lietotņu dublējumkopijas, kā arī pārvaldīt savas komandas Bitbucket repozitoriju dublētos datus. Sistēma reizi noteikta laika periodā izpilda vispārējās pārbaudes par visu moduļu datiem, veic datu apstrādi un atjauno ierakstus datu bāzē. Ja datu iegūšanas vai apstrādes laikā tiek saņemts kāds kļūdas paziņojums, tad par to tiek informēts sistēmas lietotājs. Sistēma izstrādāta uz Javascript ietvara Meteor.js.

System “Web server and repository backup system” is web oriented system that allows users to manage on companies’ web server hosted client system backup files as well as manage companies’ developers team Bitbucket repository backup data. System on scheduled time runs data check on all necessary module data, does necessary data processing and updates data in data base. If in process system catches an error, then an e-mail message is sent to the user to inform him about errors. System is developed on Meteor.js, JavaScript programming language framework.
Web server and repository backup system
Keywords: Datorzinātne; Bitbucket repozitoriji; lietotņu mitināšana; Meteor.js; dublējumkopijas; JavaScript