Open Access jeb brīvpieejas kustības iniciatīvas Latvijā un Latvijas Universitātē - Ranka, Sandra; Rampāne, Ilga (My University, 2013)
Prezentācija LU Zinātnes padomes sēdē (2012.g. 6.martā) par Open access kustību un projektiem Latvijā, jaunajām EK iniciatīvām par piekļuvi zinātniskajai informācijai
Keywords: Open Access; Brīvpieejas informācija; Open Access publicēšanās; OpenAIREplus projekts; Piekļuve zinātniskajai informācijai; Apvārsnis 2020; LU E-resursu repozitārijs