Cilvēka fizioloģijas un uztveres aktuālie pētījumi 2022. gadā - (:unkn) unknown (LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļa, 2023)
Šajā izdevumā apkopoti LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un tās sadarbības partneru aktuālie pētījumi par cilvēka fizioloģiju un uztveri 2022. gadā. Pētījumi galvenokārt ir saistīti ar redzes zinātni un klīnisko optometriju.

This collection of publications consists of studies done in Department of Optometry and Vision Science, the Faculty of Physics, Mathematics and Optometry of the University of Latvia. Research topics are more closely related to vision science and clinical optometry.
Current research in human physiology and perception 2022
Keywords: Redzes skrīnings; Skolas vecuma bērni; Redzes asums; Telpiskā uztvere; Vizuālā meklēšana; Elektrofizioloģija; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics