„Ruby on Rails” drošības problēmas un risinājumi - Griškovs, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Pētījums par tīmekļa lietojumprogrammu atvērtā pirmkoda satvara „ Ruby on Rails ” drošības problēmām un risinājumiem. Apkopoti esošie drošības problēmu risinājumi un stratēģijas to risināšanai. Aprakstītas problēmas ar esošajiem risinājumiem, kā arī doti ieteikumi un papildinājumi.

A study on network application open source framework „ Ruby on Rails ” security problems and solutions. The study deals with existing security problem solutions and strategy. The study provides description of problems with existing solutions and gives recommendations and extensions to the existing solutions.
„Ruby on Rails” security problems and solutions
Keywords: Datorzinātne