Starpliktuves sinhronizācijas sistēma - Romāns, Jānis (Latvijas Universitāte, 2022)
Sistēma ir paredzēta izmantošanai privātpersonām, lai atvieglotu un padarītu ērtu starpliktuves satura un citas informācijas pārsūti starp personas tīklā savienotām ierīcēm, tādējādi mazinot manuālas ievades kļūdas un uzlabojot produktivitāti. Sistēma ļauj lietotājam nosūtīt tekstu uz savienotām Windows un Android ierīcēm, un savienotajās ierīcēs sistēma automātiski ar saņemto tekstu aizstāj starpliktuves saturu, tādējādi nodrošinot starpliktuves sinhronizāciju. Šajā dokumentā tiek detalizēti aprakstītas sistēmas programmatūras prasības, funkcionalitāte, programmatūras projektējums, testēšanas dokumentācija un noslēgumā pievienota daļa programmas pirmkoda.

The system is meant to be used by individuals, to make transmission of clipboard contents and other information across connected devices easy and comfortable, reducing mistakes due to manual input and improving productivity. The user can use the system to send text to connected Windows and Android devices. On connected devices the system will replace existing clipboard contents with the received text, effectively synchronizing the clipboard contents. This document contains a detailed description of the system’s software requirements, its functionality, design, testing documentation, additionally a part of the source code is added at the end of the document.
Clipboard synchronization system
Keywords: Datorzinātne; starpliktuve; sinhronizācija; Android; Windows; produktivitāte