Projekts Zobārstniecības klīnikas "Elizabete Plus" izveidošana - Danfelde, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2008)
Par galveno uzņēmuma darbības mērķi tika izvirzīta ideja sniegt iedzīvotājiem augstas kvalitātes stomatoloģijas pakalpojumus par vidējām tirgus cenām, piedāvājot ērtas un mūsdienīgas klīnikas apmeklēšanu.Klīnika “Elizabete Plus” tiks reģistrēta kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību.Projekta īstenošanai uzņēmumam būs nepieciešami naudas resursi, no kuriem 10000.00 Ls ir dibināšanas kapitāls no īpašnieku personīgiem resursiem, un 50000.00 Ls ir piesaistītais kapitāls no bankas kredīta. Statūtos noteiktā pamatdarbība – zobārstniecības pakalpojumi. Atrašanās vieta – Dzirnavu iela 59, Rīga, LV–1000, reģistrācijas numurs 4000018181234, tālrunis 7224223, e-pasts info@elizabeteplus.lv. Uzņēmumā nepastāv formālā organizācijas struktūra. Uzņēmumu vada direktors, kura pakļautībā ir 7 cilveki: 2 zobārsti, zobārsta palīgs, 2 administratori, grāmatvede un apkopēja.

The basic purpose of activity of the enterprise consists in granting to clients of stomatologic services of high quality, under the average prices, at visiting convenient and modern clinic.SIA " Elizabete Plus " the approved sort of activity - stomatologic services will work in sphere of medicine, and in the Charter. Money resources will be necessary for erection in realaty the plan for firm, from which 10000 Ls fixed capital from personal money owners, and 50000 Ls the involved capital in the form of the credit. A place Arrangements - Riga, Dyirnavu 59, LV-1000. Registration number 4000018181234, phone 7224223. E-mail info@elizabeteplus.lv.At the enterprise " Elizabete Plus " there is no formal organizational structure. The enterprise director at whom in submission are 7 person operates: the bookkeeper, 2 stomatologists, assistant of the stomatologist, 2 managers, the cleaner.
Project Dental clinic "Elizabete Plus" establishment
Keywords: Finanses un kredīts