Izklaidējoša sociālā tīkla izveide - Krēsliņš, Zigurds (Latvijas Universitāte, 2011)
Šis kvalifikācijas darbs ir par sistēmu, kura ļauj interneta lietotājiem sazināties ar citiem interneta lietotājiem, pievienot blogus, apskatīt citu lietotāju fotogrāfijas un vērtēt tās ar komentāru.Galvenais sistēmas uzdevums ir izklaidēt lietotāju.Sistēma tiks veidota kā izklaidējošs portāls. Ir daudz līdzīgu portāli, saskatu izaicinājumu pārbaudīt vai varu izveidot ko līdzīgu, un saprast kā šādi portal strādā un ir veidoti.

This written qualification is about the system that provides a communication possibilities between people in the internet , add blogs and have a look at the other user profile photos, read the information about the user and even givea comment. The system`s main idea is to entertain people, it has been made to be an internet place for entertainment. There are many internet portals alike, I`m interested to find out if I can develop a site of the same kind and understand how the internet websites perform like and how they have been maden.
Deployment of entertaining social network
Keywords: Datorzinātne