Profesors Visvaris Millers - Latvijas Valsts universitātes rektors 17 gadu garumā - Vēliņa-Švilpe, Ilona (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Raksts sniedz ieskatu LU prof. Visvara Millera zinātniskajā, akadēmiskajā un administratīvajā darbā, atspoguļojot LU rektora pienākumu pildīšanu 17 gadu garumā. LU rektoram prof. V. Milleram bija nozīmīga loma augstskolas attīstībā, veidojot LU par augstākās izglītības vadošo zinātniski metodisko centru Latvijā un nostiprinot zinātnisko sasniegumu starptautisko atpazīstamību.
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: rektoru galerija."
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Rektori - Latvijas Universitāte; Zinātnes vēsture - Latvija; Vēsture - Latvijas Universitāte; Latvijas PSR Zinātņu akadēmija