Tombeaux des rois, pyramides de Memphis : [gravīra] - (:unkn) unknown (Paris : C.L.F. Panckouke, 1826)
Saturs: 1.-4. Pierres siliceuses figurées -- 5., 6., 8., 9. Pierres calcaires employées à la construction des pyramides -- 7., 10.-12. Coquilles fossiles / [1-6., 9. zīm. gravētājs] Masson, [7., 10., 11. zīm. gravētājs] Moithey, [8., 12. zīm. gravētājs] Goulet. Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Pyramids building stones (Engraving); Fossils (Engraving)