Klientu apkalpošanas analīze un pilnveidošanas iespējas AS SWEDBANK - Aleksejeva, Guna (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā analizēta klientu apkalpošanas sistēma AS Swedbank un klientu apmierinātību ietekmējošie faktori. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijas atziņām un klientu apmierinātības aptaujas datiem, analizēt klientu apmierinātību ar pakalpojumiem, to ietekmējošos faktorus ekonomiskās krīzes apstākļos un izstrādāt secinājumus un priekšlikumus klientu apkalpošanas pilnveidošanas iespējām. Pētījuma periods - 2009.-2010.gads. Darba apjoms ir 77 lapaspuses, tajā ir 19 attēli, 3 tabulas un 1 pielikums.

In this bachelor work the authors analyze client services systems in AS Swedbank and the factors that influence clients satisfaction. The aim of this work is to analyze clients satisfaction with the provided services based on the theory and the made inquiries, determine factors that influence there satisfaction in times of economic breakdowns and to develop service improvement propositions. Research period: year 2009 to 2010. The bachelor work consists of 77 pages, including 19 pictures, 3 tables and 1 addendum.
Client service analysis and improvement possibilities of SWEDBANK
Keywords: Vadībzinātne