Tīmekļa portāls – daudzspēlētāju spēle - Ieviņš, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2009)
Šis kvalifikācijas darbs apraksta projekta “Tīmekļa portāls – daudzspēlētāju spēle” izstrādi atbilstoši industrijas standartiem. “Tīmekļa portāls – daudzspēlētāju spēle” ir izklaides nolūkiem paredzēta tīmekļa spēle, kura tiek lietota izmantojot interneta pārlūkprogrammu. Spēli vienlaicīgi var lietot ļoti liels skaits lietotāju, kuri sacenšas savā starpā pildot dažādus spēles uzdevumus, šādi progresējot cauri līmeņiem. Jo augstāku līmeni spēlētājs sasniedz, jo vairāk iespēju viņam tiek piedāvāts.

This document describes the development of project “Internet Portal – Multiplayer game” according to standards set by the industry. “Internet Portal – Multiplayer game” is an online game designed to be played using internet browser. The game offers large numbers of users the chance to compete with one another by accomplishing certain goals and progressing trough levels. By reaching new levels the players can unlock more content.
Internet portal – multiplayer game
Keywords: Datorzinātne