Projekta OpenAIRE 2012. gada aktualitātes un projekts OpenAIREplus - Putniņa, Aija (My University, 2012)
Ziņojumā, kas sagatavota Open Access nedēļas semināram " Brīvpieejas e-resursu puiblicēšana: iespējas un attīstība" (2012.g. 26.oktobris), apkopota informācija par projektu OpenAIRE, tā mērķiem un galvenajiem uzdevumiem, kā arī nozīmīgākajiem 2012. gada notikumiem Eiropā un Latvijā. Prezentācijā apskatīts projekta OpenAIREplus mērķis un galvenie uzdevumi, kā arī 2012. gadā jau notikušās aktivitātes.
Keywords: OpenAIRE; OpenAIREplus; Open Access; Brīvpieejas elektroniskie resursi