Funkciju salīdzināšana - Karlins, Maksis (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbs ir veidots kā metodisks materiāls, kuru var izmantot kā mācību līdzekli teorijas apguvē un praktisko darbu veikšanā . Darba pamatā ir teorijas izklāsts ar praktiskiem piemēriem, kuri palīdz izprast teorijas pielietojumu uzdevumu risināšanā. Darbā ir apkopoti svarīgākie funkciju salīdzināšanas teorijas jautājumi, ko apskata matemātiskās analīzes kursā. Tā kā funkciju salīdzināšanas teorija ir ļoti nozīmīga, veicot robežu aprēķinus, darbā ir iekļauti jautājumi, kas palīdz saprast un orientēties padziļinātas sarežģītības uzdevumu tālākā risināšanā. Darbam ir pievienots izdales materiāls PowerPoint prezentācijas formā, ar kura palīdzību ir iespējams atkārtot apgūto mācību vielu individuāli, kā arī aktīvi piedalīties lekciju norisē.

Bachelor's Paper is prepared as methodical handbook which can be used as educational aid for theory studies and practical works. The basis of the Bachelor’s Paper is theoretical material with definitions and theorems explained with practical examples. The Paper contains a summary of most significant teoretical points of function comparison theory which are educated in calculus. There are handouts in PowerPoint format enclosed to the Bachelor’s Paper, which give a possibility for students to participate activelly in classes and also for individual studies.
Comparison of functions
Keywords: Matemātika