Nekustamā īpašuma tirgus attīstības perspektīvas. - Rozentāls, Raivis (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbs “Nekustamā īpašuma tirgus attīstības perspektīvas” ir izstrādāts ar mērķi izpētīt aktualitātes nekustamā īpašuma tirgus attīstībā Latvijā, kā arī izanalizēt iespējamos attīstības virzienus nākotnei. Darbs sastāv no trīs daļām – teorētiskās, analītiskās un praktiskās. Darba apjoms ir 68 lappuses, tajā iekļauti 15 attēli, 3 tabulas, 1 formula un 2 pielikumi. Darbā izmantotās literatūras un avotu vienību skaits – 60. Bakalaura darba rezultātā darba autors ir secinājis, ka turpmāko gadu laikā turpinās pieaugt visu veidu cenas nekustamajiem īpašumiem, ja tās netiks strauji iespaidotas ar kāda faktora palīdzību.

The real estate market development perspectives are supposed to explore current events in the real estate market development in Latvia, and also to analize possible ways forward in the future. The work consists instead of three parts – theoretical, analytical and practical. The volume of work is 68 pages, 15 pictures, 3 tables, 1 formula and 2 appendices. The work contains 60 literature and source units. Bachelors work has resulted in conclusion that the coming years will continue to grow all kind of real estate type prices, in case if some of factors does not interupt unexpectedly.
The real estate market development perspectives.
Keywords: Vadībzinātne; Nekustamais īpašums; Mājoklis; Zeme; Nekustamā īpašuma nodoklis; Dzīvoklis