Nedzīvības apdrošināšanas tirgus Latvijā pēc Covid-19 krīzes. - Krauliša, Dana (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba tēma ir “Nedzīvības apdrošināšanas tirgus Latvijā pēc Covid-19 krīzes”. Darba izstrāde balstās uz laika periodu no 2015.gada līdz 2022.gadam, kas sniedz gan kopējo tendenču izpēti par 8 gadiem, gan arī atsevišķi par periodu pēc Covid-19 krīzes (2020- 2022.gads). Mērķis ir izpētīt globālās un neparedzamas krīzes ietekmi uz nedzīvības apdrošināšanas tirgu, noteikt tirgus atgūšanas periodu un attīstības tendences. Veikt nedzīvības apdrošināšanas produktu un apdrošināšanas kompāniju attīstības posmu raksturojumu. Darba apjoms ir 66.lpp., kurās ir 12 tabulas, 43 attēli un 7 formulas.

The topic of the bachelor thesis is "Non-ife insurance market in Latvia after the Covid-19 crisis". The work is based on the time period from 2015 to 2022 year, which provides both the study of general trends for 8 years, as well as the period after the Covid-19 crisis (2020-2022). The aim is to determine the global and unpredictable impact of the crisis on the non-life insurance market, the period of market recovery and the period of development. Characterize the stages of development of non-life insurance products and insurance companies. The scope of the work is 66 pages, which contain 12 tables, 43 pictures. and 7 formulas.
Non-ife insurance market in Latvia after the Covid-19 crisis.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Nedzīvības apdrošināšana; Covid-19; Pandēmija; Krīze