LU Kristīgā studentu biedrība 1927./28. m.g. ieejot - Latvijas Universitāte. Kristīgā studentu biedrība (My University, 1927)
Saturā: Uzaicinājums. Kādēļ mēs esam šeit? Kas ir Bībele? Kristīgo studentu biedrību vispasaules federācija un Eiropas Ziemeļ-Rietumu valstu kristīgo studentu vadoņu konference. LU Kristīgo studentu biedrības mērķi. LU Kristīgo studentu biedrības 1927./28. mācību gada darbības plāns un budžets. Rakstu krājums "Tagadne un kristietība". Sociālo jautājumu studijas. Bībeles studijas. Biedru-viesu vakari. Pateicības.
Latvijas Universitātes Kristīgā studentu biedrība 1927./28. mācību gadā ieejot
LU Kristīgā studentu biedrība
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Studentu organizācijas Latvijas Universitātē; Kristīgo studentu biedrības; Kristietība Eiropā; Bībeles studijas; Teoloģija, praktiskā; History of the University of Latvia; Latvian University; Student organizations at the University of Latvia; Christian student associations; Christianity in Europe