Valodas tipoloģiskās iezīmes kontrastīvajā aspektā - Latvijas Valsts universitāte. Svešvalodu fakultāte, Angļu filoloģijas katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1988)
Krājumā rakstu autori analizē dažādu valodas līmeņu tipoloģiskās parādības ģermāņu, romānu, baltu, krievu u.c. valodās. Akcentējot to īpatnības, atšķirības un līdzības, valodu sastatījums veikts ne tikai strukturālā un funkcionālā, bet ari kultūrvēsturiskā aspektā.
Типологические черты языка в контрастивном аспекте
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects; Sastatāmā valodniecība; Salīdzināmā valodniecība; Tipoloģija (valodniecība); Сопоставительное изучение языков