Pētera Šmita sarakste ar Jāni Misiņu - Šmits, Pēteris (My University, 1913)
Vēstulē P. Šmits stāsta par "Etnografisku rakstu krājuma" 2. daļas rakstiem, kā arī lūdz bibliofilu J. Misiņu pameklēt A. Hupeļa rakstu, atsūtīt kalendāru 1914. gadam. Tie varētu būt gan P. Strautzeļa, gan Zvārguļa vai J. Gūžas sastādītie kalendāri. Vēl lūgums pēc "Dienas Lapas" etnogrāfiskajiem pielikumiem.
Mīļais Misiņa kungs!
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Misiņš Jānis; Šmits Pēteris; Strautzelis Pāvils; Zvārgulis (īst. v. Edvards Treimanis; 1866-1950); Treimanis Edvards (1866-1950); Hupels Augusts (1737-1819); Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija; Gūža Jānis; etnogrāfija