Latvijas uzņēmumu mārketinga aktivitātes interneta vidē. - Zujevs, Armands (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba tēma ir „Latvijas uzņēmumu mārketinga aktivitātes interneta vidē.” Darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijā sniegtajām atziņām par interneta mārketingu, kā arī uz interneta lietotāju aptaujas rezultātiem un ekspertu viedokli, novērtēt Latvijas uzņēmumu mārketinga aktivitātes interneta vidē un izstrādāt priekšlikumus to pilnveidošanai. Darba izstrādē ir veikta literatūras analīze, patērētāju anketēšana un nozares ekspertu intervijas. Lai izprastu interneta mārketinga darbības īpatnības pirmajā nodaļā tiek aplūkoti interneta mārketinga kompleksa elementi. Otrajā nodaļa veltīta pētījumam: interneta mārketinga izmantošanas analīze Latvijas uzņēmējdarbībā. Trešajā nodaļā tiek apskatīts interneta lietotāju un nozares ekspertu vērtējums par Latvijas uzņēmumu interneta mārketinga aktivitātēm. Darba nobeigumā ir izstrādāti secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 73 lpp., tajā ir 3 tabulas, 29 attēli un 6 pielikumi.

Thesis of bachelor is „Internet marketing and its use of Latvian business.” The aim of the thesis is on theory bases of internet marketing, internet users’ questionnaire and internet sector experts’ positions evaluate Latvian enterprises activity in internet and develop a plan of this improvement. In work development uses analyses of literature, questionnaire of internet users and internet marketing experts’ inquiry. To understand peculiarity of internet marketing in first chapter discuss about elements of internet marketing complex. Second chapter is dedicated to analyses research about Internet marketing employ in Latvian enterprises. In third chapter analyses internet users and industry leading experts opinions about activity of internet marketing in Latvian enterprises. The thesis consists of 73 pages, 3 tables, 29 images and 6 appendixes.
Internet marketing and it's use of Latvian business.
Keywords: Vadībzinātne; Interneta mārketings; Sociālo tīklu mārketings; E-pasta mārketings; Tiešais mārketings; Konteksta reklāma