Interneta izmantošana mācību procesā - Grīnvalds, Sandis (Latvijas Universitāte, 2006)
Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes studenta Sanda Grīnvalda diplomdarbā „Interneta izmantošana mācību procesā” ir aprakstīti datortīkli, to saslēgumu un izmantošanas veidi, raksturoti Interneta vēsturiskais, uzbūves un izmantošanas aspekti. Tiek sniegts arī kategorizēts skatījums uz Interneta izmantošanas iespējām mācību procesā, balstoties uz konkrētiem piemēriem.

In this professional paper “Internet Usability in Study Process”, author Sandis Grīnvalds, student of faculty of Pedagogy and Psychology of University of Latvia, there are described types of computer networks, their connection types and usability possibilities, also there are touched aspects of Internet history, building principles and usability. Also there is provided categorized view of Internet using possibilities in study process, maintaining on real life examples.
Internet Using in Education Process
Keywords: Pedagoģija