Latvijas Universitātes pasniedzēju mājas lapu veidošanas iespējas - Grišāne, Lāsma (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darba izvēlētā tēma ir “Latvijas Universitātes pasniedzēju mājas lapu veidošanas iespējas”. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt pasniedzēju mājas lapu veidošanas iespējas un izstrādāt rekomendācijas pasniedzēju mājas lapu veidošanai.Pasniedzēju mājas lapu veidošana pasniedzēju vidū nav izplatīta, galvenokārt ne jau tādēļ, ka nebūtu publicējamās informācijas, bet tādēļ, ka mājas lapu veidošanai nav pieejams ērts, ātrs un drošs rīks. Satura pārvaldības sistēmas atbilst šādiem kritērijiem, turklāt šodien tās iegūst strauju popularitāti to lietotāju vidū. Darba ietvaros autore veic izpēti par Latvijas un pasaules pasniedzēju mājas lapu veidošanas iespējām, noskaidro pasniedzēju mājas lapā publicējamo informāciju un iepazīstina ar satura pārvaldības sistēmām un to izmantošanu pasniedzēju mājas lapu veidošanā, galveno uzsvaru liekot uz LU EVF pasniedzēju mājas lapu projekta risinājumu.Atslēgas vārdi – Satura pārvaldības sistēmas, Joomla, Drupal, Wordpress, pasniedzēju mājas lapas.

The theme I have chosen for my Bachelor's thesis is “The possibilities of making home pages for the lecturers of University of Latvia”. The aim of the paper is to evaluate the various options of creating home pages for lecturers and to develop suggestions for modelling them. The creation of lecturers’ home pages is not a common practice amongst lecturers. Mainly this is not because they don’t have any information to post, but because there is not available an easy, fast and safe tool for making such home pages. Content management systems meet these criteria and today they are becoming more and more popular amongst their users. In this paper the author carries out a research on the options of making home pages for Latvian and foreign lecturers, finds out what kind of information could be posted in them and introduces the content management systems and their use for creating home pages, focusing on the solutions of LU EVF lecturers’ home pages’ project. Keywords - Content Management System, Joomla, Drupal, Wordpress, lecturers’ home pages.
The possibilities of making home pages for teachers of University of Latvia
Keywords: Vadībzinātne