Tematiskā bāra interjera projekta izstrādes nosacījumi - Onufrijevs, Jurijs (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarbs "Tematiskā bāra interjera projekta izstrādes nosacījumi" Rīga 2015. Pētnieciskais jautājums: Vai mēbeles, izgatavotas no auto detaļām, var nodrošināt nepieciešamos funkcionālos un komforta apstākļus bāra interjera izveidošanai? Mērķi: Izstrādāt bāra interjera projektu Kārļa Ulmaľa gatvē 101. Tā sasniegšanai teorētiskajā daļā aplūkoti ārzemju restorāni, kafejnīcas un bāru piemēri. Empīriskajā daļā izpētīti, salīdzināti un analizēti Rīgā un citviet pasaulē esošo bāru, restorānu un kafejnīcu interjeri. Pētījuma rezultātā, balstoties uz iegūtajiem novērojumiem un secinājumiem, tika izstrādāts ēdināšanas iestādes interjera projekts. Diplomdarba apjoms ir 63 lappuses, neskaitot pielikumu. Tas sastāv no ievada, teorētiskās, empīriskās praktiskās daļas. Praktiskā daļa sastāv no 4 nodaļām un 16 apakšnodaļām, secinājumiem, izmantotās literatūras sarakstu ar 34 avotiem un 47 interneta avotiem, pielikumu ar izmantoto attēlu 57 avotu sarakstu. Darbā iekļauti 8 attēli, 6 tabulas un 20 pielikumi.

Diploma Paper „Interior project development conditions for the theme bar” Riga, 2015 The subject of the research is as follows: Can furniture made of automobile parts ensure necessary functionality and comfort conditions during the process of the theme bar interior project development?” The goals of the research are as follows: to develop an interior project at Kārļa Ulmaľa gatvē 101. In order to achieve the desired result, a foreign restaurants, cafes and bars were viewed in the theoretical part. In the empirical part; bars, restaurants and café interiors in Riga and elsewhere in the world were compared and analyzed. As a result of the research work, a showroom interior project has been developed, based on the findings and observations. The volume of the Diploma Paper is 63 pages, excluding appendices section. The work consists of introduction, theoretical and empirical practical parts. The practical part consists of 4 sections and 16 subsections, a conclusion, a list of literature with 34 sources and 47 Internet links and an appendice with the list of 57 sources to images used in the work. There are 8 images, 6 spreadsheets and 20 attachments included in the Diploma Paper.
Interior project development conditions for the theme bar
Keywords: Mākslas zinātne; Bārs; Restorāns; Kafejnīca; Tematiskais