Impulsīvo diferenciālvienādojumu asimptotiskā ekvivalence - Janovska, Sandra (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā aplūkota impulsīvo diferenciālvienādojumu asimptotiskā ekvivalence. Tika pētīta asimptotiskā ekvivalence starp nelineāru impulsīvo diferenciālvienādojumu sistēmu un nelineāru parasto diferenciālvienādojumu sistēmu, starp vāji nelineāru impulsīvo diferenciālvienādojumu sistēmu un lineāru impulsīvo diferenciālvienādojumu sistēmu, kā arī starp kvazilineāru impulsīvo diferenciālvienādojumu sistēmu un lineāru parasto diferenciālvienādojumu sistēmu. Darbā aprakstīti nepieciešamie nosacījumi asimptotiskai ekvivalencei un to pierādījumi.

In this thesis we investigate an asymptotic equivalence of impulsive differential equations. We presented sufficient conditions for the asymptotic equivalence of a nonlinear impulsive system of differential equations and a nonlinear system of differential equations without pulses, of a weakly nonlinear impulsive system of differential equations and a linear system of differential equations with pulses, of a quasilinear impulsive system of differential equations and a linear system of ordinary differential equations.
Asymptotic equivalence of impulsive differential equations
Keywords: Matemātika