Bibliotēkas pārvaldības sistēma - Ņikitins, Kristers (Latvijas Universitāte, 2021)
Bibliotēkas pārvaldības sistēma paredzēta bibliotēkā esošo grāmatu un to izsniegumu uzskaitei. Tās galvenais uzdevums ir atvieglot bibliotekāriem izsekošanu tam, kādas grāmatas ir pieejamas bibliotēkā, kā arī grāmatu izsniegumu reģistrēšanu, izmantojot tīmekļa lietotni. Šī sistēma ir paredzēta četrām lietotāju grupām – viesim, reģistrētam lietotājam, bibliotekāram un administratoram. Tā dod iespēju meklēt kādas grāmatas ir bibliotēkā pēc to nosaukuma, to autorus, kā arī meklēt izsniegumu pēc lietotāja vārda vai uzvārda. Bibliotekāri var veidot grāmatu izsniegumus tikai tiem lietotājiem, kuri ir reģistrējušies sistēmā

“Library management system” is for tracking books and their loans in library. It’s main goal is to simplify tracking of the books in a library and book loan creation for librarians using a web application. This library management system is intended for 4 user roles – guest, registered user, librarian and administrator. It provides the oppurtunity to search for books in library by their titles, book authors and also book loans by reader’s first and last name. Librarians are capable of issuing books to users who are registered in the system.
Library management system
Keywords: Datorzinātne; Java; Spring Boot; Spring Security; MySQL