Tautas patēriņa preču kvalitātes izmaiņu uzglabāšanas laikā novērtēšanas paņēmieni un produktu bojāšanās novēršana - Latvijas Valsts universitāte. Pārtikas produktu prečzinības un nepārtikas preču prečzinības katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1989)
Krājumā ievietoti raksti par prečzinības teorētiskajiem un praktiskajiem jautājumiem, tajos dotas rekomendācijas rūpniecībai sortimenta paplašināšanas un pārtikas un nepārtikas preču kvalitātes uzlabošanas jautājumos.
Способы определения изменений качества товаров народного потребления в процессе хранения и предупреждение их порчи
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; Prečzinība; Pārtikas preces; Nepārtikas preces; Preču uzglabāšana; Preču kvalitātes kontrole; Товароведение; Качество товаров