System Center Operations Manager 2012 ieviešana uzņēmuma infrastruktūrā - Garkāje, Ginta (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā „System Center Operations Manager 2012 ieviešana vidēja lieluma uzņēmumā” stāstīts par Microsoft pārraudzības rīka System Center Operations Manager (SCOM) ieviešanu informāciju tehnoloģiju uzņēmumā SIA „DPA”. Darbā dokumentēts infrastruktūras izpētes process, pārraudzības risinājuma ieviešanas plānojums, ieviešanas process, kā arī dokumentācija par risinājuma uzturēšanu. Pēc SCOM ieviešanas SIA „DPA” tiek pārraudzīti visi uzņēmuma serveri un servisi. Atslēgas vārdi: System Center Operations Manager, pārraudzība, Microsoft produkti, uzņēmuma infrastruktūra.

The paper „The Implementation of System Center Operations Manager 2012 in the Company’s Infrastructure” is about an implementation of Microsoft monitoring solution System Center Operations Manager in a company called SIA „DPA” which works in the field of Information Technologies. The written work includes documentation of project’s planning, implementation and the solution’s documentation. After the implementation of SCOM all servers and services in SIA „DPA” infrastructure are monitored. Key words: System Center Operations Manager, monitoring, Microsoft products, company’s infrastructure.
The Implementation of System Center Operations Manager 2012 in the Company’s Infrastructure
Keywords: Datorzinātne