Jonu šķidrumu ietekme uz polimēru membrānu termiskajām un elektriskajām īpašībām - Avotiņš, Ainārs (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā tika veikta jonu šķidrumu-SPĒĒK membrānu kompozītu impedances analīze, izmantojot ekvivalento shēmu metodi. Impedances datu apstrādei tiek izmantota “Autolab FRA” datorprogramma.

In his work, impedance analysis of different ionic liquid-SPEEK composites was carried out using equivalent circuit method. Impedance data analysis was made by computer program called “Autolab FRA”.
Effect of ionic liquids on thermal and electrical properties of polymer membranes
Keywords: Ķīmija