Informātika: Ekonomikas informātika - Latvijas Universitāte. Ekonomikas informātikas katedra (Latvijas Universitāte, 1991)
Rakstu krājumā apkopoti pētījumu rezultāti par ekonomikas informātikas teorētiskām un praktiskām problēmām - datu apstrādes projektēšanu, modelēšanu, organizāciju un ekonomisko analīzi, izmantojot dažāda līmeņa datorus.
Информатика: Экономическая информатика
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Matemātiskā ekonomika; Ekonomikas informātika; Informācijas apstrāde; Ekonomiskā analīze; Skaitļošanas tehnika; Экономическая информатика; Математическая экономика; Машинная обработка информации