Programma ceļu satiksmes noteikumu eksaminācijai - Brēmers, Ronalds (Latvijas Universitāte, 2011)
Programmprodukts „Ceļu satiksmes noteikumu eksaminators” ir paredzēts kā vietne cilvēkiem, kuri vēlas uzlabot savas ceļu satiksmes noteikumu zināšanas mācoties pēc iespējas efektīvāk. Mācīšanās efektivitāti uzlabo tāda ērta mājaslapas funkcija kā statistika, kad lietotājs jebkurā laikā var apskatīties, kurus jautājumus viņš jau zin labi, un kuros jautājumos viņš ir iekritis atkal un atkal, tādējādi saprotot, kas viņa zināšanās jāuzlabo.

Software product „A traffic rules examination program” is designed as a place for people, who want to increase their knowledge in traffic rules by learning as effective as possible. The effectiveness is boosted by the stastitic feature, which gives the user a possibility to see at any time, what he already knows best, and therefore doesn’t have to learn so much, and what parts he must improve on.
A Trafic Rules Examination Programm
Keywords: Datorzinātne