Telpiskās uztveres maiņa kartogrāfiskās komunikācijas ietekmē Rīgas pilsētā - Daņiļčenko, Liena (Latvijas Universitāte, 2006)
Liena Daņiļčenko (2006) Telpiskās uztveres maiņa kartogrāfiskās komunikācijas ietekmē Rīgas pilsētā. Latvijas Universitāte, Rīga, 58 lpp. Maģistra darbs dabaszinātņu maģistra grāda iegūšanai ģeogrāfijā. Maģistra darba kopējais apjoms ir 58 lpp., 40 attēli, 1tabula, 6 pielikumi. Bibliogrāfijas saraksts satur 27 publicētas literatūras, 2 nepublicētus materiālus, 5 interneta un citus avotus. Darbā ir apskatīts kartogrāfiskās komunikācijas jēdziens, kartes valodas būtība. Pētījumā ir analizēta Rīgas pilsētas telpiskās informācijas attēlojuma izmaiņas Rīgas plānos un kartēs laikā no 17.gadsimta līdz 21.gadsimtam. Atslēgas vārdi: kartogrāfiskā komunikācija, kartes valoda, kartogrāfiskā semiotika.

Liena Danilchenko, (2006). Spatial Perception Change by Influence of Cartographic Communication in the Riga City. University of Latvia, Riga, p 58. Master’s Theses for Graduation in Natural Sciences Master’s degree in Geography. The master theses comprise 58 pages in total, 40 figures, 1 table, 6 appendices. The list of bibliography includes 27 published, 2 unpublished and the 5 Internet and others data sources. At work discuss conception of Cartographic Communication, nature of map languages. Study analysed the changes of spatial information presentment of plans and maps Riga City in time 17. - 21. centuries. Keywords: Cartographic Communication, Map Language, Cartosemiotics.
Spatial Perception Change in Influence of Cartographic Communication in the Rīga City
Keywords: Ģeogrāfija