Prostitūcijas tiesiskais regulējums - Cimbala, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba temats ir „Prostitūcijas tiesiskais regulējums”. Bakalaura darbā ir izpētīts prostitūcijas tiesiskais regulējums Eiropas Savienības valstīs un Latvijā, Latvijas Republikas starptautiskās saistības prostitūcijas ierobežošanā, valsts institūciju nostāja prostitūcijas ierobežošanā un ir izvirzīti priekšlikumi prostitīcijas tiesiskā regulējuma uzlabošanā. Bakalaura darba mērķi – izpētīt prostitūcijas situāciju un tiesisko regulējumu Latvijā un salīdzināt to ar citām Eiropas Savienības valstīm, kā arī iespējamus problēmu risināšanas veidus. Bakalaura darba teorētiskā pamatā tiks izvērtēta dažu Latvijas autoru darbi, esošā normatīva bāze, tiesu prakse, kā arī Interneta vidē pieejama informācija.

Bachelor thesis topic is „Legal regulation of prostitution". This bachelor work describes the regulation of prostitution in the European Union and Latvia, the Latvian Republic's international obligations in curbing prostitution, role of public institutions in combating prostitution and makes proposals for improving the legal situation. Bachelor's job is to examine prostitution in Latvian legislation, comparing it with the situation in European Union countries and to offer possible solutions to the problems. The work presents an analysis of some of the authors of Latvian literature, existing laws and regulations, judicial decisions and published on the Internet.
Legal regulation of prostitution
Keywords: Juridiskā zinātne