Grāmatvedības uzskaites un tās kontroles pilnveidošana grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmumā SIA "XXX" - Stanka, Sintija (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba tēma „Grāmatvedības uzskaites un tās kontroles pilnveidošana grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmumā” ir aktuāla, jo populārāka kļūst grāmatvedības ārpakalpojumu izmantošana, tomēr diskusijas rada veiktā grāmatvedības uzskaites kvalitāte. Maģistra darba mērķis ir identificēt problēmas grāmatvedības uzskaitē uzņēmumā SIA „XXX” uz kuru pamata izstrādāt tās kontroles un pilnveidošanas iespējas. Balstoties uz izvirzīto darba mērķi, tiek noteikti sekojoši darba uzdevumi- pamatojoties uz LR normatīvo bāzi, raksturot pilnvērtīgu grāmatvedības uzskaiti uzņēmumā, izpētīt un izanalizēt SIA „XXX” grāmatvedības metodiku, tās trūkumus, izvirzīt secinājumus un priekšlikumus. Maģistra darbs sastāv no 98.lpp., 1 attēla, 1 tabulas, 40 literatūras avotiem, 1 pielikuma.

Master's thesis "Accounting and Control Improvement of accounting outsourcing company" is up to date, is becoming more popular because of accounting outsourcing, but discussions creates's accounting quality. Master's thesis is to identify problems accounting company SIA "XXX" on the basis of which to develop its control and optimization capabilities. Based on the set work objectives are identified following the work tasks- based on a regulatory framework for the Republic of Latvia, to characterize a full accounting of the company, examine and analyze the SIA "XXX" accounting methodology, its shortcomings, to put the conclusions and proposals. Master's thesis written on 98 pages, it includes 1 image, 1 table, 40 literature and 1 attachment.
Accounting and control improvement of accounting outsourcing companie SIA "XXX"
Keywords: Ekonomika; Grāmatvedība; Grāmatvedības uzskaite; Metodika; Ārpakalpojumi