Atklātā pirmkoda lietojumprogrammu MantisBT un dotProject savstarpējās saiknes izveidošana - Anževa, Līga (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta sistēmu dotProject un MantisBT saiknes izveidošanas izstrāde. Sistēma dotProject ir projektu pārvaldības rīks un sistēma MantisBT paredzēta programmatūras izstrādes procesa atvieglošanai – tā ir uzdevumu uzskaites sistēma, kas apraksta ieviešamās un labojamās funkcionalitātes prasības. Abas sistēmas ir rakstītas valodā PHP un sistēmu saikne ir izveidota kā abu sistēmu atsevišķi moduļi, kas sadarbojas caur abu sistēmu datubāzēm.

This paper describes implementation and documentation of interaction software between open source products dotProject and MantisBT. DotProject is software used for project management and MantisBT is software bug and feature tracking system that ease the process of software development. Both dotProject and Mantis are written in PHP language and interaction software is realized as separate system modules that interact with each other via dotProject and MantisBT databases.
Interaction between open source applicatons MantisBT and dotProject
Keywords: Datorzinātne