Mājas lapas "Prieks un Daile" izveide - Meiere, Dagnija (Latvijas Universitāte, 2015)
Šī kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta tīmekļa vietne “Prieks un Daile” pasūtītājam, kas nodarbojas ar aromterapiju un dabīgās kosmētikas gatavošanu. Sistēma nodrošina lapas administratoram iespēju pievienot bloga ierakstus, publicēt informāciju par produktiem un to sastāvdaļām, kā arī pievienot aprakstus par izejmateriāliem un saņemt ziņojumus no sistēmā reģistrētajiem lietotājiem. Jebkurš sistēmas lietotājs var skatīt pieejamo informāciju, taču reģistrētajiem lietotājiem tiek dota iespēja arī komentēt bloga ierakstus un komunicēt ar lapas administratoru, izmantojot iespēju “Nosūtīt ziņu”.

During this qualification project, a website “Prieks un Daile” was developed for a client who does aromatherapy and makes natural cosmetics. The system provides such functionalities for the page administrator: adding blog articles, publishing information about products and their ingredients, creating descriptions about materials used, and receiving messages from registered users. All system visitors may view the published information, but the registered users can also comment blog articles and communicate with the site administrator using the option “Nosūtīt ziņu”.
Development of a website "Prieks un Daile"
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; Mājas lapa; Informatīva vietne; blogs; ziņojums