Akciju sabiedrības "Latvijas Finieris" finanšu analīze - Geislere, Ieva (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba temats ir „Akciju sabiedrības„Latvijas Finieris” finanšu analīze.” Darba mērķis ir veikt akciju sabiedrības „Latvijas Finieris” finanšu stāvokļa analīzi un tās novērtēšanu no 2008. līdz 2011.gadam. Praktiskajā daļā autors veic akciju sabiedrības „Latvijas Finieris”finanšu analīzi, veicot bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķina horizontālo un vertikālo analīzi, aprēķinot likviditātes, rentabilitātes, efektivitātes un maksātspējas rādītājus. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, izmantotās literatūras saraksta un pielikumiem. AS „Latvijas Finieris” 2009. gadā ekonomiskās krīzes ietekmē gadu noslēdza ar zaudējumiem, bet turpmākajos gados vērojama sabiedrības - uzņēmuma izaugsme un attīstība. Darba apjoms ir 69 lpp. Darbā izmantotas 28formulas, 12 tabulas, 7 attēli, 3pielikumi. Atslēgvārdi: finanšu analīze, likviditāte, rentabilitāte, maksātspēja

The theme of this work is corporation „Latvijas Finieris” financial analysis. The aim of this work is to manage corporation „Latvijas Finieris” financial analisys and evaluation from 2008 to 2011 year. In the practical part of the bachelor work author carried out analysis of the corporation „Latvijas Finieris” - the balance sheet and profit and loss account horizontal and vertical analysis, liquidity, profitability, efficiency and solvency ratio calculation. The work consists of introduction, three chapters, conslusions and recommendations, list of the references used and attachments. Corporation „Latvijas Finieris” in 2009 due to the economic crisissuffered losses, but in the next years there are growth and development. Extent of the bachelor is 69 pages, 28 formulas, 12 tables, 7 pictures, 3 attachments. Keywords: financial analysis, liquidity, profitability, solvency
Corporation "Latvijas Finieris" financial analysis
Keywords: Ekonomika