LU Bibliotēkas pakalpojumi un to kvalitāte Medicīnas fakultātes studentu un mācībspēku vērtējumā - Šļahota, Daiga (My University, 2013)
Lai noskaidrotu LU Medicīnas fakultātes studentu un mācībspēku vērtējumu un uzklausītu ieteikumus darba pilnveidošanai, laika posmā no 2012.gada septembra līdz 2013.gada janvārim tika veikts pētījums „LU Bibliotēkas pakalpojumi un to kvalitāte Medicīnas fakultātes studentu un mācībspēku vērtējumā”. Pētījuma „LU Bibliotēkas pakalpojumi un to kvalitāte Medicīnas fakultātes studentu un mācībspēku vērtējumā” empīrisko bāzi veido lietotāju anketēšanas, intervēšanas un dokumentu analīzes rezultāti. Apkopoti arī LU medicīnas fakultātes studentu un mācībspēku priekšlikumi pakalpojumu uzlabošanai. Ņemot vērā pētījuma rezultātus jāsecina, ka kopumā respondenti ir apmierināti ar LU Bibliotēkas pakalpojumiem un to sniegšanas kvalitāti Medicīnas bibliotēkā. Taču pētījuma rezultāti rosina izvērtēt respondentu ieteikumus un meklēt risinājumus jaunu pakalpojumu efektīvai ieviešanai.
Ziņojums sniegts LU 71. konferences Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcijas sēdē, 31.01.2013.
Keywords: LU Bibliotēka; Bibliotēkas pakalpojumi; Pakalpojumu kvalitāte; Medicīnas fakultāte