Bibliotēkas pakalpojumu kvalitāte: LU Bibliotēkas Ekonomikas zinātņu bibliotēkas apkalpošanas kvalitātes novērtējums - Šturme, Dace (My University, 2009)
2008.g. un 2009.g. LU Bibliotēkas Ekonomikas zinātņu bibliotēkā veikto pētījumu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanā gūto rezultātu salīdzinājums un izvērtējums.
Ziņojums sniegts 2009.g. 6.februārī LU 67. zinātniskajā konferencē
Keywords: Bibliotēkas pakalpojumu kvalitāte; LU Bibliotēka