Elektronisko tiesību pieprasīšanas modulis Latvijas pašvaldībām, izmantojot VISVARIS - Krēgers, Miks (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāts un aprakstīts elektronisko tiesību pieprasīšanas modulis Latvijas pašvaldībām, kura mērķis ir automatizēt tiesību piešķiršanu Vienotās pašvaldību sistēmas(VPS) lietojumprogrammām. Uzņēmumā, jau ir līdzīga strādājoša sistēma, Rīgas domes Vienotās informācijas sistēmas(RDVIS) vajadzībām, un tika izmantota daļa no tehniskā risinājuma. Projekta organizācija notika izmantojot ūdenskrituma modeli par pamata no tās nedaudz novirzoties.

Within the scope of the qualification work an electronic rights request module for Latvian municipalities with the goal of automating the process of rights allocation to users of VPS (unified system for local municipalities) applications was developed and described. The company already has a similar working system for the Riga municipality unified information system (RDVIS) and part of technical solution is used. The project organization was carried out using the waterfall model as a base with a slight deviation.
Electronic rights request module for latvian municipalities using VISVARIS
Keywords: Datorzinātne; C#; ASP.NET; VISVARIS; ūdenskrituma modelis