Pircēju rīcību ietekmējošie faktori izvēloties degvielas uzpildes staciju SIA ''Circle K Latvia''. - Skuķe, Iveta (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma “Pircēju rīcību ietekmējošie faktori, izvēloties degvielas uzpildes staciju SIA “Circle K Latvia”. Bakalaura darba mērķis ir pamatojoties uz pircēju rīcības teorētiskajiem aspektiem, kā arī pētījuma rezultātiem, izanalizēt pircēju rīcību ietekmējošos faktorus, izvēloties degvielas uzpildes staciju SIA “Circle K Latvia”, atklāt nepilnības un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma darbības pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no trijām nodaļām. Pirmajā nodaļā ir pētīti teorētiskie aspekti par pircēju rīcību ietekmējošiem faktoriem un lēmuma pieņemšanas procesu. Otrajā nodaļā aprakstīta uzņēmuma darbība un pircēju raksturojums. Trešajā nodaļā tiek analizēti aptaujas anketas rezultāti un fokusgrupas diskusija ar SIA “Circle K Latvia” pircējiem. Bakalaura darba apjoms 60 lappuses bez pielikumiem, kas no tām satur 2 tabulas, 27 attēlus un 40 izmantotās literatūras avotu. Atslēgvārdi: pircēju rīcība, pircēji, pircēju rīcību ietekmējošie faktori, SIA “Circle K Latvia”, degvielas uzpildes stacija, Circle K

The topic of the Bachelor thesis is "Factors influencing the behaviour of buyers when choosing a gas station SIA" Circle K Latvia ". The aim of the bachelor's thesis is based on the theoretical aspects of customer behaviour, as well as the results of research, to analyse the factors influencing customer behaviour when choosing a gas station SIA "Circle K Latvia", to reveal shortcomings and develop proposals for improving the company's actions. Bachelor thesis consists of three sections. The first chapter explores the theoretical aspects of the factors influencing the behaviour of buyers and the decision-making process. The second chapter describes the company's operations and customer characteristics. The third chapter analyses the results of the questionnaire and focus group discussion with SIA “Circle K Latvia” clients. Bachelor thesis volume is 60 pages containing 2 tables 27 pictures and 40 literature sources. Keywords: consumers, consumers behaviours, factors influencing consumers behaviour, SIA “Circle K Latvia”, gas filling station, Circle K
Factors affecting consumer behavior in the gas filling station Circle K Latvia.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; pircēju rīcība; pircēji; pircēju rīcību ietekmējošie faktori; SIA "Circle K Latvia"; degvielas uzpildes stacija