Zīmola uztvere un patērētāju iesaiste kampaņā: "KFC" un videospēles "PUB G" gadījums - Fjodorova, Paula (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba “Zīmola uztvere un patērētāju iesaiste kampaņā: “KFC” un videospēles “PUB G” gadījums”, mērķis ir noskaidrot kā zīmola “KFC” un video spēles “PUB G” kampaņa mainīja zīmola uztveri patērētāju vidū, kādus paņēmienus uzņēmums izmantoja, lai iesaistītu patērētājus zīmola popularizēšanā, kā arī vai izmantotie paņēmieni bija veiksmīgi konkrētajā kampaņas periodā ( no 30.10.2023 līdz 26.11.2023). Teorētisko daļu veido nodaļas par zīmolu, paterētāju iesaisti, digitālo komunikāciju, reklāmas kampaņu un partizānu mārketingu. Metodoloģiskajā daļā apskatītās pētījuma metodes – aptauja, daļēji strukturētā intervija, un kontentanalīze. Empīriskajā daļā tiek veikta “KFC” veidoto publikāciju kontentanalīze sociālajos tīklos, intervija ar zīmola “KFC” mārketinga projektu vadītāju Kristīni Ezernieci un sabiedrības anketēšana. Atslēgvārdi: KFC, PUB G, zīmols, reklāma kampaņa, digitālā komunikācija, paterētāju iesaiste.

"Brand perception and consumer involvement in the campaign: the case of “KFC” and the video game “PUB G” " is a bachelor's thesis that aims to investigate how consumers' perceptions of the brand were altered by the campaign, the methods employed by the company to involve consumers in brand promotion, and the effectiveness of those methods during the campaign's designated time frame (30.10.2023 to 26.11.2023). Chapters on brands, consumer behavior, digital communication, guerrilla marketing and advertising campaigns make up the theoretical portion. The methodology section discusses the research methodologies, which included content analysis, semi-structured interviews, and surveys. In the empirical section, a public survey, an interview with KFC's digital process coordinator, and a content analysis of the company's social media articles are conducted. Keywords: customer interaction, digital communication, KFC, PUB G, brand, and advertising campaign.
Brand perception and consumer involvement in the campaign: the case of "KFC" and the video game "PUB G"
Keywords: Komunikācijas zinātne; KFC; PUB G; Zīmols; Reklāmas kampaņa; Digitālā komunikācija