Baltijas Universitāte, 1946. g.-1949. g.: rakstu un fotogrāfiju krājums, velte BU dibināšanas 50 gadu atcerei - Ondzule, Irēna; Dunsdorfs, Edgars; Gabliks, Jānis; Raisters, Ēriks (Latvijas Universitāte, 1996)
Saturs: I. Baltijas Universitāti atceroties / Edgars Dunsdorfs. Baltijas Universitāte trimdā 1946. g.-1949. g. Dibināšanas 50 gadu atcerei / Jānis Gabliks. II. Baltijos Universiteta prisiminus ; Baltijos Universitetas išeivijoje 1946m.-1949m. Ikūrimo 50-mečius pamineti ; III. Balti Ülikooli meenutades ; Balti Ülikool eksiilis 1946-1949. Asutamise 50.aastapäevaks ; VI. The Baltic University in retrospect ; The Baltic University in Exile 1946-1949: 50th anniversary of its founding ; V. Zum Gedenken an die Baltische Universität ; Baltische Universität im Exil 1946-1949. Zum 50. Gründungstag.
Baltijas Universitāte, 1946-1949
Teksts paralēli latviešu, lietuviešu, igauņu, angļu, vācu valodā.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Baltijas Universitātes vēsture; Augstskolas - Vācija (Hamburga); Bēgļu izglītība (augstākā) - Vācija (Hamburga); Baltic University; Baltische Universität