Grīna funkciju metodes vispārinājums 2-D problēmai L-veida apgabalā - Ivanovs, Vadims (Latvijas Universitāte, 2008)
Darbā ir apskatīta problēma Laplasa vienādojumam L-veida apgabalā ar jauktā tipa robežnosacījumiem uz dažādiem robežas nogriežņiem un saistības nosacījumiem uz abu taisnstūru saskares līnijas. Analizētas Grīna funkcijas iegūšanas īpatnības šādai problēmai.

In this bachelor thesis the mixed boundary problem in L-type domain is considered. The pecularities of the Green function construction is analysed.
Generalization of Green function method for 2-D problem in L-shape domain
Keywords: Matemātika