Informācijas sistēmas pilnveidošana atbilstoši vietējam tirgum - Sidors, Vadims (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbs „ELWEB sistēmas pilnveidošana atbilstoši vietējām tirgum ” profesionālā bakalaura grāda „E-biznesa un loģistikas vadības sistēmas” iegūšanai. Situācija Latvijas programmatūras tirgū, sistēmas ELWEB apraksts, sistēmas ELWEB trūkumi un priekšrocības, sistēmas ELWEB piedāvājums Latvijas programmatūras tirgū. Analizēta situācija Latvijas programmatūras tirgū, sistēmas iespēja Latvijas programmatūras tirgū, Latvijas IKT tirgus pētījums un SVID analīze, ieviešanas iespējamās grūtības un izmaksas, veikta potenciālo lietotāju attieksmes izpēte. Pētījuma mērķi ir: 1) izpētīt Latvijas programmatūras tirgus situāciju; 2) izpētīt ELWEB sistēmas piedāvājumu Latvijas tirgū; 3) analizēt ELWEB sistēmas ieviešanas problēmas; 4) potenciālo lietotāju šis sistēmas novērtējums . Atslēgvārdi: Informācijas sistēmas, ELWEB, IS analīze.

Work "ELWEB improvement of the system according to the local market" professional bachelor's degree "E-business and logistics management system" to obtain. Situation in the Latvian software market, system ELWEB description, system ELWEB disadvantages and advantages, ELWEB system offer to the Latvian software market. Analyzes the situation in the Latvian software market, systems opportunity in Latvian software market, Latvian ICT market survey and SWOT analysis. Potential difficulties and costs. Potential users in treatment research. The study objective is: 1) understand the Latvian software market situation; 2) understand ELWEB the validity of the system in the Latvian market; 3) ELWEB system implementation problems; 4) potential users and system impact assessment on their part. Key words: Information systems, ELWEB, IS analysis.
Information system development according to local market
Keywords: Vadībzinātne