Latvijas Universitātes 2022. gada publiskais pārskats. Fakti un skaitli 2022 / University of Latvia Annual Report 2022. Facts and Figures 2022 - Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 2023)
Latvijas Universitātes 2022. gada publiskais pārskats un 2022.gada fakti un skaitļi
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte - vēsture; LU galvenie darbības rādītāji; Institūcijas; Studiju virzieni un studiju programmas; Zinātne un pētniecība; Finanšu rādītāji; Studenti; Absolventi; Kultūra; Sadarbība; Sports; zināšanu pārnese; plānotie pasākumi; fakti un skaitļi